Ενεργειακές σόμπες ξύλου, οικονομία στα ξύλα - οικολογία στο περιβάλλον

Share

Rikatronic

Ένα πρωτοπόρο σύστημα λειτουργίας στις ενεργειακές σόμπες ξύλου της RIKA παρέχει τρία πλεονεκτήματα: Άνεση στην χρήση – Οικονομία στην καύση του ξύλου – Φιλικότητα προς το περιβάλλον, Οικολογία.


Το σύστημα Rikatronic είναι πλήρως αυτοματοποιημένο, ελεγχόμενο με αισθητήρες που τροφοδοτεί την σόμπα ακριβώς με τον αέρα που χρειάζεται για κάθε στάδιο της καύσης και ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες που επικρατούν, γεγονός που  έχει πολλά πλεονεκτήματα:


Ευκολία στην θέρμανση.

Απολαύστε αυτόν τον εύκολο τρόπο που σας παρέχει άνεση στην θέρμανση. Το σύστημα αυτό σας βοηθά από το πρώτο στάδιο της τοποθέτησης του ξύλου.


Βέλτιστη απόδοση.

Οι αισθητήρες του ελεγχόμενου αυτού συστήματος καύσης στην ενεργειακή σόμπα, τροφοδοτεί την εστία αυτόματα ακριβώς με τον απαιτούμενο αέρα για την τέλεια καύση. Με τον τρόπο αυτόν επιτυγχάνεται οικονομία στα ξύλα και μέγιστη απόδοση.


Προσθήκη ξύλου στην σόμπα την κατάλληλη στιγμή.

Το σύστημα αυτό στις ενεργειακές σόμπες της Rika σας δείχνει την κατάλληλη στιγμή για να προσθέσετε νέο ξύλο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα και δεν θα καταναλώνετε άσκοπα ξύλα.


Μεγαλύτερη εκπομπή θερμότητας.

Όταν το σύστημα λειτουργεί στην επιλογή ECO (στο οικολογικό πρόγραμμα) διατηρεί τα κάρβουνα για πολύ μεγαλύτερο διάστημα και με τον τρόπο αυτό διαχέει θερμότητα για πολλές ώρες.


Εξαιρετικά Οικονομικό.

Έως και 50% λιγότερη κατανάλωση σε ξύλο έχουν οι ενεργειακές ξυλόσομπες που διαθέτουν το σύστημα Rikatronic καθώς διατηρεί για πολλές περισσότερες ώρες τα υπολείμματα του ξύλου, τα κάρβουνα.


Φιλικό προς το περιβάλλον.

Μειώνει τις εκπομπές σωματιδίων κατά 90% σε σχέση με την απλή χρήση στις ενεργειακές σόμπες ξύλου.